fragt fra 19,- / mobilepay / fri fragt over 600,-

Spejder Sport – hele Danmarks udstyrsbutik

Spejder Sport

- Erhvervssalg - B2B.
- Ledige stillinger.
- Giv dit grej nyt liiv.

Grundlagt i 1945

Spejder Sport blev grundlagt i 1945, hvor de danske spejdere havde svært ved at skaffe uniformer på grund af mangel på materialer. Derfor besluttede en flok ildsjæle i Det Danske Spejderkorps sig for at stable en udstyrsforretning på benene, hvor spejderne kunne handle uniformer og andet udstyr.

Landsdækkende netværk af butikker

Fra den hårde start i ’45, hvor kunderne fik syet uniformer af sækkelærred og faldskærmsstof fra krigens tid, gik det fremad og i takt med, at friluftsliv blev stadig mere populært, fik vi vokseværk. I dag er vi Danmarks suverænt største kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner outdoor-folket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Støt børn og unge når du handler i Spejder Sport

Spejder Sport er stadig ejet af Det Danske Spejderkorps så husk, at hver gang du handler i en af vores butikker, støtter du børn og unges aktiviteter, hvilket flere end du aner er taknemmelige for, når de hver dag færdes i naturen.

ASIVIK – Spejder Sports eget mærke

Du vil næppe fortryde at tage et ASIVIK-produkt med på tur. Det er nemlig vores egne udviklere, der omhyggeligt har skabt hvert eneste produkt fra bunden, og tanken bag ASIVIK er enkelt og prisfornuftigt grej, der holder på tur og giver dyrere mærkevarer kamp til stregen. Efterhånden er flere ASIVIK-produkter lavet i genbrugsmaterialer, hvilket er med til at nedbringe Spejder Sports samlede ressourceforbrug.

Vores mission

 • At skabe langsigtet, økonomisk afkast til Det Danske Spejderkorps.
 • Spejder Sport skal bidrage positivt til Korpsets profil.
 • Vi forsyner spejdere og friluftsfolk med det rette kvalitetsudstyr.

Vores vision

 • Spejder Sport er førstevalget for friluftsfolk og mere end blot en butik.
 • Alle friluftsfolk skal have et solidt kendskab til vores sortiment.
 • Vi vil være Danmarks største kæde af specialbutikker med friluftsudstyr.
 • Vores medarbejdere skal være branchens bedste.
 • Du skal altid opleve, at dine udendørs eventyr starter i Spejder Sport.
 • Vores butikker og betjening skal inspirere til flere ture i naturen.

Vores kerneværdier

Alle medarbejdere i Spejder Sport kender vores fire kerneværdier, der er rygraden i den måde, vi driver forretning på. Kerneværdierne gennemsyrer vores organisation, og betyder meget, når vi træffer beslutninger i vores daglige arbejde:
 • Troværdighed: vi kender alt vores grej til fingerspidserne og har prøvet det, så du kan være sikker på at få den helt rigtige rådgivning, inden du selv skal på tur
 • Kvalitet: det udstyr, du køber i Spejder Sport holder længe, og skulle det mod forventning gå i stykker, kan du glæde dig til markedets bedste kundeservice og reklamationspolitik.
 • Respekt: vi respekterer naturen og alle de mennesker, der krydser vores vej. Ingen tur eller aktivitet er finere end en anden, og vi lytter lige interesseret, hvad enten du vandrer i din lokale skov eller udforsker den store verden.
 • Mod: i Spejder Sport tør vi gå nye veje, når vi vælger mærker, selv udvikler produkter eller indretter vores butikker.

Regnskab

Hvis du vil vide mere om Spejder Sports økonomi og generelle sundhedstilstand, er du velkommen til at hente vores seneste regnskab her:

Tilknyttet fil:
Rapport 2016/17 (4 MB)

CVR-nr: 58 14 28 16